• STORY LIFE | Opis servera
 • Autor Tomo
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
 • Tomo
 • Hero
 • *

  • 2,980


  • 77
  • Muški
  • Listopad 18, 2021, 05:12:10 poslijepodne
  • Hrvatska
 • više
STORY LIFE | Opis servera
u: Srpanj 03, 2019, 05:16:45 poslijepodne
« Zadnja izmjena: Lipanj 05, 2021, 12:17:19 poslijepodne od Johnny »
OUTDATED


Obavjestenje
Story Life je zajednica koja je prvi put pokrenuta 2016. godine od strane vlasnika Anthony Castella. Server je pre sadašnjeg otvaranja, bio otvoren još dva puta koja su nažalost bila neuspešna zbog raznih problema. Nakon dve godine administracija Story Life server-a ponovo pokrece zajednicu i pokušava je vratiti na noge. Administracija je nakon dve godine smislila plan kako poboljšati server i samim tim vratiti zajednicu " na noge ". Sam forum beleži znacajne rezultate po broju posecenosti. Story Life zajednica se vratila sa dosta novim i unapredenim sistemima koji ce obeležiti 2018-tu SA:MP scenu.

Svrha igre Story Life je RolePlay Gaming. Šta znaci RolePlay Gaming? RolePlay znaci simuliranje stvarnog života, pokušavate sa vašim likom na serveru (IC) ponašati/simulirati stvarni život. Rec " gaming " oznacava zabavni deo zajednice, to su stvari nerealne u stvarnom životu ali se na serveru koriste zbog zabave. Mod je prilagoden tako da imate dosta mogucnosti da simulirate stvarni život, a i da se zabavite sa stvarima koje nisu realne u stvarnom životu. Pravila naše zajednice možete procitati ovde kršenjem bilo kojeg od navedenog pravila svaki igrac u najkracem mogucem roku ce biti kažnjen odgovarajucom kaznom.

Registracija i sam login sistem su vrlo jednostavni što možete na slikama ispod.
Vrlo je bitno da zapamtite da vašu lozinku ne dajete nikome, Story Life administracija nikada nece tražiti Vašu lozinku.
Ukoliko zaboravite lozinku, javljate se u odgovarajuci podforum na serveru i popunjavate formular na koji ce Vam vlasnik servera u najkracem roku odgovorit.
Vi ste zaduženi za Vaš nalog i snosicete punu odgovornost.


Na našem server-u postoje sledeca vlasništva:

1° Automobil [1]
2° Automobil [2]
3° Kuca + kucno vozilo
4° Motor
5° Biciklo
6° Letelica
7° Plovilo
8° Stan
9° Vikendica
10° Garaža
11° Firme i JFirme
12° Imanje
Broj slotova za vozila iznosi 5. [ Slike ispod ]


Banka na Story Life-u je vrlo jednostavna. U interijeru banke imate šalter za podizanje novca iz banke, ostavljanje novca u banku, dizanje kredita, podizanje kreditne kartice koja Vam može služiti za bankomate koji se nalaze širom Los Santosa. Clanovi mafija/bandi mogu pljackati istu banku sa posebnim sistemom koji je uraden koji cete morati sami istražiti, vrlo je jednostavan i sve je jasno navedeno prilikom pljackanja. Novac koji mafije/bande ukradu ne ide sa racuna nijednog od igraca.Legalno se zapošljavate na Birou, komandom: /poslovi. Dosta poslova samo deaktivirali, razlog tome je da se više radi na ostalim aktivnim poslovima, jer se ti poslovi retko koriste.
Mehanicar:


Kosac trave:


Gradjevinar:


*NAPOMENA: Ovo su samo neki od poslova, komplet spisak mozete pronaci In Game.

U opštini, kao što vidite, možete podici sve što se tice dokumenata, licna karta, pasoš itd. Sam otkaz sa posla dajete u opštini.
Elkor, mesto gde uzimate svoj mobilni telefon i GPS.Naš server se sastoji od dosta organizacija, mafija i bandi. Neke od njih ce biti predstavljenje ispod samog teksta, a za ostale ce te se snaci na tradicionalan RP nacin:

Grove Street Family:

Los Santos Ballas:

Policija:

Mayor:

Imperial Cartel:


Lokaciju dobro poznatog " glavnog Burga " zauzeo je KFC.Oglasnik služi za javno prikazivanje oglasa svim igracima, iskljucivo služi sa kupoprodaju.

Da bi krenuli polagati morate kucati /polaganje. Polaganje se sastoji od tri dela: odgovori na 10 kratkih pitanja, poligon i gradska vožnja.Ostale zanimljivosti možete pogledati na našem serveru,
Vaš Story Life Staff Team!
friendly
0
like
0
dislike
0
funny
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions